Autamme sinua löytämään parhaan kuvaaja parhaaseen hintaan | Filmille.fi

Kuvaajan löytäminen ei olekoskaan ollut helpompaa

Kuvauspäiväsi on tärkeä niin sinulle kuin meillekin.

Me hyväksymme palveluumme vain alan luotettavimpia ammattilaisia. Voit vertailla kuvaajien portfolioita ja arvosteluita ennen päätöstäsi. Näin löydät juuri sinulle parhaan kuvaajan parhaaseen hintaan - turvallisesti.

Teemme työn puolestasi
Kuvausilmoituksesi tavoittaa hetkessä satoja kuvaajia alueeltasi. Kuvaajat jättävät sinulle tarjouksia juuri sinun kuvauksesi tekemisestä - näin vertailu ja parhaan tarjouksen löytäminen on helppoa.
Palvelumme on sinulle ilmainen
Emme veloita sinulta palvelumme käytöstä mitään, eikä ilmoituksen jättäminen sido sinua mihinkään. Kokeile siis huoletta - palvelumme on sinulle täysin riskitön.
Luotettavat kuvaajat
Hyväksymme palveluumme vain luotettavat ammattilaiset. Kuvaajien profiilista löydät heidän portfolionsa sekä arvosteluja tehdyistä töistä.
Työn sisällön varmistaminen
Hyväksyttyäsi mieleisesi tarjouksen palvelumme luo automaattisesti sopimuspohjan, jotta sinulla on mustaa valkoisella tulevasta kuvauksestasi. Näin kaikki on selkeää ja turvallista!

Kilpailuta kuvaajia Filmille.fi avulla

Tavoitteemme on auttaa ammattikuvaajia ja asiakkaita löytämään toisensa helposti, nopeasti ja luotettavasti. Löydät palvelumme kautta niin video- kuin valokuvaajiakin. Työskentelemme alan ammattitaitoisimpien ja luovimpien kuvaajien kanssa ja voitkin olla varma, että olet turvallisissa käsissä.

Ilmoituksen tekeminen käy vaivattomasti

Jos hakusessasi on kuvaaja, voit luoda hakuilmoituksen täyttämällä verkkosivullamme olevan lomakkeen täältä. Ilmoituksen tekeminen on täysin ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään.

Kerro vain ilmoituksen tekemisen yhteydessä, onko kyseessä yksityis- vai yrityskuvaus, millaisia palveluita etsit ja millainen kuvaus on kyseessä. Voit myös tarkentaa ilmoitusta antamalla kuvauskeikan ajankohdan ja sijainnin.

Kuvaajat voivat ilmoituksen luomisen jälkeen ottaa sinuun suoraan yhteyttä. Lähetämme sinulle sähköpostitse tiedon aina, kun saat kuvaajilta tarjouksen. Voit rauhassa vertailla eri kuvaajien työnäytteitä ja hintoja ja valita juuri sinun tarpeisiisi ja budjettiisi sopivan kuvaajan.

Kilpailutuksen edut

Valokuvaajien kilpailutuksella on monia etuja. Voit helposti ja näppärästi rajata kuvaajia muun muassa hintojen, sijainnin ja palveluiden mukaan ja rauhassa vertailla eri kuvaajien portfolioita.  Palvelumme takaa, että sinun ei esimerkiksi tarvitse erikseen etsiä valokuvaajia ja ottaa heihin yhteyttä yksitellen. Säästät palvelumme avulla siis myös kallisarvoista aikaa.

Kilpailuttaminen auttaa sinua löytämään juuri sinun budjettiisi ja tarpeisiisi sopivan kuvaajan.  Palvelun pyrkimyksenä on myös helpottaa valokuvaajien työtä. Rekisteröitymisen jälkeen kuvaajat voivat ottaa potentiaalisiin asiakkaisiin suoraan yhteyttä. Tämä taas parantaa kuvaajien työmahdollisuuksia ja parhaimmassa tapauksessa auttaa heitä löytämään itselleen uusia asiakkaita. 

Olipa kyseessä siis sitten asunto-, raskaus-, tai vaikkapa yrityskuvat, Filmille.fi voi auttaa sinua. Päämäärämme on, että koko prosessi olisi mahdollisimman nopea ja vaivaton – niin asiakkaille kuin kuvaajillekin.

 

Löydä juuri sinulle sopiva kuvaaja juuri sinulle sopivaan hintaan.